Myytävät kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit netistä

Erittäin laadukkaita kylpynnyreitä netistä. Myymme vain Suomessa valmistettuja tynnyreitä. Kaikki kylpytynnyrit on valmistettu vain parhaista materiaaleista ja niissä on asianmukaiset valmistajan takuut. Suomalaisena tynnyrivalmistajana toimii Kirami, joka on Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja.. Kylpytynnyrivaihtoehtoja löytyy useita erilaisia: perinteisiä lämpöpuutynnyreitä, helppohoitoisia muovisisustallisia, kahdeksan kulmaisia ym. Voit koota oman kylpytynnyripaketin, valitse kamina sekä lisävarusteet käyttötarpeen mukaan.

Kylpytynnyreiden toimitusaika on keskimäärin yhden viikon. Rahti Oulusta alaspäin on aina 149€ tavara määrästä riippumatta. Kylpytynnyrit toimitetaan aina koottuna kotiovelle asti. Sinun tarvitsee vain nostaa piippu paikoilleen ja alkaa kylpeä. Kun tilaa kylpytynnyrin meiltä, voit olla varma että saat rahalle vastinetta. Meidän takuut toimii ja meillä on aina edulliset hinnat. Meillä on käytössä hintatakuu, eli jos löydät tuotteen jotain halvemmalla niin pyrimme antamaan paremman tarjouksen.

Kylpytynnyrin tilaaminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse. Kysy lisää, vastamme mielellämme. Olemme toimineet kylpytynnyreiden jälleenmyyjänä jo vuodesta 2011. Olemme myyneet useita kylpytynnyreitä ympäri Suomea. Tilaa sinäkin itsellesi tynnyrin meidän kauttamme, turvallisesti. Lupaamme myydä kylpytynnyrit edullisesti. Jos näet muualla halvemman hinnan, ilmoita siitä meille, pyrimme antamaan paremman tarjouksen.