Product Image Description

Kylpytynnyrin vuokraus

Pirkanmaa: Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala

Vuokraamme kylpytynnyriä koko pirkanmaan alueella. Kylpytynnyrimme on helposti siirreltävissä auton perässä ja ajamiseen tarvitset vain B-ajokortin. Kylpytynnyri on suosittu perheiden illan vietoissa, synttärijuhlissa, polttareissa sekä muissa vastaavissa juhlissa ja tilaisuuksissa.

Kylpytynnyri on erikoinen, omaperäinen sekä mukava ajanviete. Kylpytynnyrin vuokraus onnistuu soittamalla 044-7770506 tai sähköpostitse info@kylpytynnyri.org.
Hinnat alkaen 80€/vrk


* Puhdas muovisisusta
* Helppo kuljettaa autolla
* Tehokas ulkopuolinen kamina

Hinta: 80€ (alkaen / vrk)

Paljun vuokraus Tampereen seutu

Kylpytynnyrin vuokraus
vuokraushinnasto
Vuokraajat kertovat
 • Vuokraamme kylpytynnyrin aina puhtaana (desinfiointi).

  Kylpytynnyrin voi noutaa vuokralle Elovainion ostoskeskuksen pihasta. Soita 044-7770506.

  Palju, kylpyhulju, kylpytynnyri -> rakkaalla on monta nimeä. Kylpytynnyri on puusta valmistettu pyöreän muotoinen "allas". Paljun, kylpyhuljun eli kylpytynnyrin vesi lämmitetään yleisemmin puulämmitteisellä kamiinalla n. 30-37 asteiseksi. Kylpytynnyrissä vietetään aikaa istuskellen ja nauttien esimerkiksi virvoitusjuomista.

  Suomessa kylpytynnyrit valmistetaan yleisimmin kuusesta tai lämpökäsitellystä puusta. Vuokrattaessa, on syytä valita muovisisustallinen kylpytynnyri. Tavalliset puutynnyrit keräävät bakteereja, joiden puhdistaminen on vaikeaa. Vuokrattavan kylpytynnyrin kunto kannattaa tarkistaa ennen vuokrausta.

  Meiltä saat Tampereen parhaimman kylpytynnyrin vuokralle. Alan ammattilaisten tekemä kokonaisuus toimii ympäri vuoden. Olemme ajatelleet erityisesti helppokäyttöisyyttä ja vaivattomuutta. Jos haluat saada naapurin kateelliseksi, niin tässä on yksi vaihtoehto.

  Kylpytynnyri on täysin mahdollista vuokrata kodin tai mökin pihaan. Käytännössä on mahdollista kylpeä vaikka Tampereen keskustorilla , kunhan vaan muistaa maksaa parkkimaksun ;) Kylpytynnyri.org ei suosittele kaupungin keskustaa kylpypaikaksi.

  Kylpytynnyri - hetki ystävien tai perheen parissa

  Kylpytynnyrin käyttäminen on helppoa ja se onnistuu jokaiselta. Meiltä saat helppokäyttöiset ohjeet kylpytynnyristä nauttimiseen. Annamme tarvittaessa opastuksen kädestä pitäen. Vuokrattavassa kylpytynnyrissä vietät ikimuistoiset hetket vaivattomasti.

  Kylpytynnyrimme sopii mainiosti kavereiden kanssa juhlimiseen, perheen kanssa yhteisen ajan viettämiseen sekä hauskoihin polttarihetkiin. Kun vuokraat meiltä, voit olla varma, että saat puhtaan kylpytynnyrin käyttöösi. Kylmällä ilmalla, lämpimässä kylpytynnyrissä oleminen on nautinnollista. Kylpytynnyrin vuokraaminen on helppoa. Varaa juuri sinulle sopiva kylpyhetki. Varaaminen onnistuu helposti soittamalla 044-7770506 tai sähköpostitse info@kylpytynnyri.org.

  Kylpytynnyrin vuokraus onnistuu ympäri vuoden. Kylpytynnyrin voi täyttää vesijohto - tai järvivedellä. Täyttöaika n. 30 min. Kylpytynnyriimme mahtuu istumaan n. 6 hlöä. Kylpytynnyrimme on testattu ääriolosuhteissa. Kylpytynnyrissä on ollut parhaimmillaan jopa kuusi raamikasta juhlijaa.

 • Hinnasto:
  * 1vrk = 80€ (ma-to)
  * 2vrk / viikonloppu = 150€ (pe-su)
  * Juhlapyhä = alkaen 200€
  * Juhannus = kysy
  * Uusivuosi = kysy
  * Arkiviikko ma-to = 150€
  * Pidemmät ajat sovitaan erikseen.
  * Kylpytynnyrin tuonti sovittuun paikkaan 1€/km (aloitusmaksu 20€).

  Lisävarusteet:
  * puut yhteen lämmityskertaan 20€ (ei saatavilla tällä hetkellä)
  * pallogrilli omaksi 20€ (ei saatavilla tällä hetkellä)
  * kajakki varusteineen 25€/kpl

  Kylpytynnyrin vuokraus "avaimet käteen"
  * tuomme tynnyrin paikan päälle (1€/km)
  * täytämme ja lämmitämme sen puolestasi
  = 1vrk/ 250€ + 1€/km (aloitusmaksu 20€)
  Juhlapyhät ja pidemmät ajat sovitaan erikseen.

  Maksuvälineinä käyvät tilisiirto tai käteinen. Maksu aina etukäteen :)
  Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.
  * 044-7770506
  * info@kylpytynnyri.org
 • Janne & Mirkku: Voin suositella muillekin. Helppo ja nopea tapa tutustua kylpytynnyriin.

  Opiskelijat Hervannasta: Nopeasti lämpiävä tynnyri. Toimii myös isommallakin porukalla.

  Perhe Pirkkalasta: Toimiva kokonaisuus. Helppokäyttöinen.

  Facebook sivut: https://www.facebook.com/kylpytynnyri.org