Kylpytynnyri Original Breezy Kirami

Kylpytynnyri Original Breezy M

Valmistettu Suomessa

Kylpytynnyri Breezy on hippusävytetyllä muovisella sisäaltaalla varustettu helppohoitoisuuden perikuva. Tämä aikaa kestävä malli soveltuu jokaiseen käyttötarkoitukseen ja on poikkeuksetta perusvarma valinta. Breezy M soveltuu kokonsa puolesta keskivertoperheelle tai vaikkapa pienemmän ystäväporukan illanistujaisiin. Sisävärivaihtoehtoihin on saatavissa lisävarusteena turvallinen LED-valaistus, joka hohteellaan tuo altaan oman värin esiin. Tehtaalla altaaseen valmiiksi asennettavat LED-valot (lisävaruste) luovat hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan sävyinen Cultsi, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Ulkokuorena tumman ruskealla pähkinän sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä samettisen sileä “hippusävytetty” hennon läpikuultava vaaleanharmaa. Ajaton ja trendikäs harmaa väri on tyylikäs ja moneen puutarhaan sulautuva.

Peruspakkaus sisältää:Allas, kamiina, Savupiippu 1,5m, lämpösuoja, hattu, poistoventtiili ja käyttöohje.

Toimitusvaihtoehdot: Kaikki kylpytynnyrit ovat noudettavissa Sastamalan tehtaalta rahtivapaasti. Rahti Oulusta alaspäin 149€ kuorma-autotien päähän (ei saaristot). Rahti muualle Suomeen - kysy tarjousta. Toimitusaika noin viikosta kahteen.

Original Breezy M vaihtoehdot:

Original Breezy M CULT-si ST DarkWallnut, LightGray = 1595€
Original Breezy M CULT-si ST DarkWallnut, PolarBlue = 1595€
Original Breezy M CULT-si ST DarkWallnut, Turquoise = 1595€

Original Breezy M CULT-si ST CoalBlack, Turquoise = 1595€
Original Breezy M CULT-si ST CoalBlack, PolarBlue = 1595€
Original Breezy M CULT-si ST CoalBlack, LightGray = 1595€

Original Breezy M CULT-si ME OilBlack, Turquoise = 1695€
Original Breezy M CULT-si ME OilBlack, PolarBlue = 1695€
Original Breezy M CULT-si ME OilBlack, LightGray = 1695€

Huom. Tarjoamme kaupan päälle kiinteän tai kelluvan juomatelineen! Kiinteä juomateline tulee kaminan päälle (mallikohtainen). Kelluva juomateline sopii myös jokaiseen kylpytynnyriin.

Original Breezy M tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1450 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 142 kg, CULT-si-kamiinan bruttoteho on 36 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kw.Lisätietoa tästä kylpytynnyri mallista suoraan valmistajan sivuilta.

Kylpytynnyrin lisätiedot

Lisätiedot
Kaminavaihtoehdot
Mallikohtaiset lisävarusteet
 • Kylpytynnyri: Kirami Original Breezy M ulkoverhoilut (panelointi)

  • EP: Kierrätysmuovi, joka soveltuu moderniin ympäristöön. Pinta on helppo puhdistaa, eikä materiaali vaadi muuta hoitoa kuin pesun.
  • ST: petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.
  • TW: lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.

  Muovisisustainen Original Breezy on oiva valinta sellaisille nautiskeijoille, jotka haluavat huolettomia kylpyhetkiä. Lupaamme myydä kylpytynnyrit aina edullisesti. Jos näet muualla halvemman hinnan, ilmoita siitä meille, pyrimme antamaan paremman tarjouksen.

 • Saatavilla olevat kaminat

  • CULT-si-kamiinan bruttoteho on 36 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kw.

  Kylkikamina on uppokaminasta käytännöllisempi versio. Täyttö onnistuu kylpytynnyrin ulkopuolelta. Ulkopuoliset kamiinat ovat tehokkaimpia. Ne lämmittävät veden putkien avulla, jolloin saadaan tehokkain ja nopein lämmitysmuoto.

 • Mallikohtaiset ja yhteensopivat tuotteet:

  ABS kansi, 170cm kokopyöreä = 199€

  LED valosarja - Legroom led coronas = 199€

  Perusrappu petsattu musta ST-CB = 99€

  Perusrappu petsattu pähkinä ST-DW = 99€

  Perusrappu Lämpöpuu TW = 99€

  Step-A-Round Thermowood = 149€

  Eristekansi 170cm kylpytynnyreille ulkokaminalla, 70mm vahva, musta keinonahkainen = 379€