Porejärjestelmä kylpytynnyriin – lasikuitumalleihin

350.00

Porejärjestelmä kylpytynnyriin – lasikuitumalleihin.

Porejärjestelmä kylpytynnyriin on loistava keino rentouttaa lihaksia pohjasta nousevien ilmakuplien avulla. Kylpytynnyrin porejärjestelmä sisältää 8 suutinta ja on ilmatoiminen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): porelasikuitu Osasto:

Kuvaus

Porejärjestelmät asennetaan valmispaketteihin valmiiksi tehtaallamme, joten teille ei jää muuta, kuin nauttia poreiden syleilystä raikkaassa ulkoilmassa. Tee-se-itse-paketteihin tilatessa, porejärjestelmät tulevat kätevinä ja helposti asennettavina asennussarjoina. Porejärjestelmämme on asennettavissa kaikkiin palju malleihimme. Kylpytynnyrin porejärjestelmä sisältää kahdeksan ilmasuutinta, jotka on asennettu paljun alaosaan. Kahdeksan suuttimen ansiosta poreet jakautuvat tasaisesti koko kylpytynnyrin alueelle. Sisäaltaallisisissa kylpytynnyreissä porejärjestelmän komponetit kuten moottori ja putket ovat asennettu paljun verhouksen sisään jotta ne pysyvät suojassa ankarilta sääolosuhteilta. Puisissa paljuissa moottori ja sähköosat suojataan kylpytynnyrin kylkeen asennettavalla puukotelolla joka on tehty samasta materiaalista kuin itse palju. Tämä kotelo on tyylikkään näköinen ja se toimii myös juomatasona sekä ohjauskytkimen alustana. Lisäksi puisissa paljuissa porejärjestelmään kuuluu myös erittäin siisti kylpytynnyrin reunalaudoitus joka toimii niin juoma-alustana kuin vilvoittelu istuimena.

Tärkeä! Älä anna vettä jäätymään kylpytynnyrissä ja käytetyissä järjestelmissä! Poista vesi letkuista käynnistämällä porejärjestelmä 20–30 sekunniksi sen jälkeen, kun palju on tyhjennetty.

Tekniset Tiedot:

  • 8 kromattua suutinta
  • Tehokas moottori (700W)
  • Kromattu pneumaattinen ohjauskytkin
  • Kromattu säädin, ilman suhteen säätöön
  • Järjestelmän tyhjennysproppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porejärjestelmä kylpytynnyriin – lasikuitumalleihin”